Rik je bio moj prvi pravi dečko, još iz srednje škole. On je prvi momak koga sam pokazala mami. Baš fin dečko. Rik i ja smo se zabavljali godinu dana, a onda sam jednog dana došla kući i mama mi je saopštila da je tata otišao zbog druge žene. Ni danas se nisam oporavila od toga.

FOTO:

Tešila sam se mišlju da me Rik voli i da me nikad neće ostaviti, i da nije kao moj tata. Nisam uzimala u obzir činjenicu da nismo kompatibilni – bilo mi je važno samo da je sve što nije moj otac. Prvi put kada sam ga prevarila bili smo na fakultetu, a ja sam otišla u Meksiko. “Šta se desi u Meksiku, ostaje u Meksiku”, tešila sam sebe i govorila sebi da se to ne računa. Onda se to ponovo desilo. Rekla sam sebi da je to greška i nisam ništa rekla Riku.

Mnogo ljudi misli da monogamija nije moguća, i time sam se tešila. Govorila sam sebi da ne mogu da se kontrolišem jer mi je to u prirodi. Par godina kasnije, prvi put mi se dogodilo da mi se afera obila o glavu. Prevarila sam dečka sa najboljom drugaricom, Bri. Mislila sam da sam se zaljubila u nju i priznala sam Riku. Mislila sam da ću time oprati savest i za sva prethodna neverstva, ali to se nije desilo. Rik je hteo da se sve vrati u normalu, ja sam uverila sebe da je sve sa Bri bila greška. Pomirili smo se i terala sam sebe da budem dobra. Prestala sam da izlazim, dala sam otkaz i ponovo se vratila na fakultet. Želela sam da budem pisac. Dve godine kasnije, Rik i ja smo se verili.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI —->

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here