Home Ispovijesti Naveo me je da mu NJUŠIM DONJI VEŠ svojim ponašanjem: Stalno je...

Naveo me je da mu NJUŠIM DONJI VEŠ svojim ponašanjem: Stalno je gledao druge žene i porniće, a vrhunac je usledio kada me je PITAO OVU STVAR

173
0

Moj dečko je stalno u toku seksa sa mnom izgovarao imena drugih žena. Nekada sam znala na koju misli, a nekad ne.

Seks sa bivšim? Da ili ne?
SEKS SA BIVŠIM? DA ILI NE?FOTO: PROFIMEDIA

Recimo, umela sam da se pretvaram da me to uzbuđuje koliko i njega pa bih mu rekla “Tako je, pričaj još o onoj konobarici.” Pokušavala sam da budem kul devojka koja ni na koga nije ljubomorna.

Međutim, što smo se duže zabavljali, to se on više zanosio. Nekada je umeo da se zaustavi na predigri sa imenima, a kako je vreme odmicalo, tako je produžavao vreme svojih fantazija. Gde god da smo išli on je šarao pogledom tražeći devojku koja mu se dopada, a koju mi je posle predlagao za trojku. Počela sam da bivam vidno iznervirana i povređena, i digla sam ruke od maske kul devojke. Jednom me je, dok smo bili u crkvi, pitao da li bih bila manje ljuta kada bi on za trojku našao potpuno nepoznatu devojku, stariju ženu, čak i trudnicu.

Došlo je dotle da sam počela da mu redovno njušim donji veš koji bi ostavio iz korpe, ne bih li našla dokaz o prevari. A nekada uopšte nije bilo tako.

Kada smo se upoznali preko jednog sajta, ja sam bila njegova jedina seksualna opsesija. Bio je i fin, i nežan, a i imao je višak kilograma što je meni bilo preslatko. On je bio meda koji je radio sve da se osetim kao najpoželjnija i najvoljenija žena na svetu.

Onda je, preko noći, počelo njegovo ludilo. Od hipotetičkih razgovora o drugim ženama prebacio se na stalno dopisivanje sa bivšim devojkama i traženje novih žena po Fejsbuku. Pokazivao je otvorenu zainteresovanost za moje prijateljice, rođake i bilo koju ženu koja mu se nađe na putu.

Ja sam za to vreme tonula sve dublje. Zapostavila sam sve svoje obaveze i zadovoljstva kako bih motrila na njega 24 sata dnevno. Branila sam mu da gleda porniće, slike golih žena, masturbaciju. Što je on bio luđi, bila sam i ja. Vrištala sam na njega, bacala nameštaj, bila stalno ljuta, proveravala mu telefon i društvene mreže, i kopala po džepovima.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI —->

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here