Home Ispovijesti Beograđanke o prijateljima s povlasticama: Seks nam je bio fenomenalan, a onda...

Beograđanke o prijateljima s povlasticama: Seks nam je bio fenomenalan, a onda sam prespavala kod njega i završila KOD KUĆE U SUZAMA

344
0

Nekada je bilo tabu pričati o tome, danas skoro svako ima nekog “prijatelja sa povlasticama” koji ulaze u igru kada “pravog” partnera nema na vidiku, a zafali seksa. A kao i u svim ostalim međuljudskim odnosima, i ovde se često javljaju komplikacije. Pitali smo tri Beograđanke kako su one rešavale probleme sa svojim prijateljima sa povlasticama, i evo šta su nam odgovorile.

Seks sa povlasticama može da funkcionišete, ako postavite pravila
SEKS SA POVLASTICAMA MOŽE DA FUNKCIONIŠETE, AKO POSTAVITE PRAVILAFOTO: PROFIMEDIA

SVE SUPER SE DEŠAVA UVEČE, NIKAD UJUTRO

– Imala sam super seks šemu sa jednim tipom koja je trajala mesecima. Scenario je uvek bio isti – dođem uveče kod njega, padne seks, možda provedemo još malčice vremena zajedno i ja odlazim dalje. I sve je bilo sjajno do ovog septembra, kada sam prvi put prespavala kod njega. On je u centru, a ja sam dogovorila neko rano viđanje sa društvom u gradu, i mislila sam da će mi biti zgodnije i lakše da idem od njega. Uglavnom, uveče smo se standardno napili i imali standardno dobar seks, a onda kada je zazvonio moj sat u osam ujutro on je navaljivao da još jednom ponovimo seks. I ne znam zašto, ali pristala sam. Seks je bio užasan, ni blizu našem standardnom, sjajnom i pijanom seksu. Sada je bilo nekako…tužno. Tako očajna nisam ni htela da se viđam sa društvom, pa me je on odbacio kući. I tako sam sedela sama na kauču, u odeći od juče, još bolnih mišića od seksa. Nije dobar osećaj i rešila sam da nema više spavanja u takvim odnosima. Znate kako ljudi obično kažu da se ništa dobro ne dešava posle dva ujutro? Ja mogu da vam kažem da se u ovakvim odnosima ništa dobro ne dešava posle devet ujutro – kaže nam Sanja (28).

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI —->

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here