Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Da li vam se zvijezde smiješe?

Ovan

Hrana

Lako probavljive namirnice, one koje ne opterećuju vaš želudac trebale bi da budu imperativ u ovoj sedmici za vas. Na svom stolu uvek možete imati sveže voće i povrće, ribu, mladi sir, kefir i jogurt. Meso svedite na umerenu meru.

Ljubav

Pun Mesec i pomračenje u polju prijatelja i društvenih mreža može slobodnim Ovnovima doneti „brzinsko“ zaljubljivanje preko ovih segmenata. Iako cela priča može na samom početku krenuti jako lepo i inspirativno, negde bi ipak trebalo zadržati dozu opreza. Moguće je da ova osoba krije neke stvari od vas ili da je jednostavno – neiskrena. Ukoliko ste zauzeti, zaista bi bilo važno da ni vi ni partner ne krijete ništa jedno od drugog tokom ovog perioda. Sumnjičavost će biti jako naglašena kod oboje i ukoliko vi ili voljena osoba zaista pronađete potvrdu da druga strana nešto sakriva, to može dovesti do velike destabilizacije vašeg odnosa. Dani su napeti – trudite se da ih ne činite još napetijim.

Posao

Neke poslovne šanse vam se mogu iznenada otvoriti, ali doza opreza jeste potrebna. Svako potpisivanje novih ugovora sada vuče određene predispozicije za probleme, bilo papirološke prirode, bilo što se konkretizacije dogovora tiče. Možda je bolje sačekati malo, ne zaletati se, dobro razmisliti. Na dnevnoj bazi, ovi će dani doneti povišenu energiju, dosta nervoze u obavljanju svakodnevnih obaveza, ali i situacije, ljude, dešavanja koji će vas kočiti ili ne toliko prijatno iznenađivati.

Novac

Troškovi neće moći da vas zaobiđu tokom ove nedelje. Ne uplićite se u bilo kakve rizične situacije po pitanju novca, bolje je truditi se da ga sačuvate nego ulagati u neisplative projekte.

Zdravlje

Jedna te ista slika kada je zdravlje u pitanju – probava, nesanica, problemi sa pritiskom i krvnim sudovima, mogućnosti za povrede nogu i zglobova.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI —->

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here